Een professioneel en succesvol team
Ontdek de service van Chapeaaz

Chapeaaz is een bouwbedrijf dat gespecialiseerd is in chapewerken en het plaatsen van vloerisolatie. Wij zijn beschikbaar in de omgeving Brussel en omstreken voor het uitvoeren van hoogstaande en zorgvuldige bouwwerken. Uw voldoening is onze garantie!

Onze werkzaamheden, zoals voorgeschreven

Chapeaaz heeft een team van werknemers dat gespecialiseerd is in chapewerken en vloerisolatie. Dankzij de meest moderne en efficiënte gereedschappen en een grote dosis expertisezijn wij in staat om elke klus tot een goed einde te brengen. Wij voeren zowel buiten- als binnenwerken uit. Dit gaat van een oprit voor uw auto aanleggen tot de vloer van uw badkamer plaatsen.

Alle typen chapewerken en alle soorten vloerisolatie.

Wij kunnen zonder problemen verschillende typen chape plaatsen: hechtend, niet-hechtend, zwevend,rekeninghoudend met de vloerverwarming en nog veel meer. Deze veelzijdigheid is ongetwijfeld onze kracht. Dit geldt ook voor onze vloerwerken. Wij plaatsen alle soorten vloerisolatie: schuimcement, gespoten PUR, isolerende chape... De lijst is eindeloos.

Aarzel niet om ons vrijblijvend professioneel advies te vragen via het contactformulier op deze website! Chapeaaz voert werken uit voor zowel particulieren als bedrijven.

Contactgegevens

Inter'Acti
Lenneke Marelaan 18 54
B-1932 - Sint-Stevens-Woluwe


Tel.: +32 2 880 57 77
E-mail: interacti.sprl@gmail.com

BTW BE 0837.385.162

Chapeaaz | Chapewerken | Vloerbekleding | Metselaar | Renovatie bedrijf | Fotogalerij