Een professioneel en succesvol team

Chapeaaz voert chapewerken uit in Brussel en Zaventem.

Bent u op zoek naar een geweldig bouw- of renovatiebedrijf voor uw particulierenwoning of uw bedrijf?Wilt u gegarandeerd de beste kwaliteit voor uw bouwklus? Doe dan een beroep op het professionalisme en de efficiëntie van Chapeaaz. Door onze vijftien jaar lange ervaring in de bouwsector geven wij u zonder zorgen bouwwerken waar u trots op kan zijn.

Chapewerken in Brussel en Zaventem.

Wij zijn een bouwfirma gevestigd in Brussel, maar wij verplaatsen ons eender waar in Belgïe voor alle soorten chape-, vloerisolatie- en pleisterwerken. U kan op ons rekenen voor alle typen chapewerken op kleine en grote oppervlakten: hechtende dekvloer, niet-hechtende dekvloer, zwevende dekvloer, dekvloer bij vloerverwarming, sneldrogende dekvloer en versterkte dekvloer. Wij stemmen ook al onze materialen af op de configuratie van uw woning. Passieve woningen vergen bijvoorbeeld een andere aanpak dan bedrijven of gewone woningen.

Aarzel dus niet om Chapeaaz te contacteren voor al uw chapewerken in Brussel en Zaventem. Gebruik hiervoor het contactformulier op deze website. Bij ons zit u ook goed als u vrijblijvend advies wilt over uw chapewerken en vloerisolatie.

We bellen u op!
Contacteer ons!+32 2 880 57 77