Een professioneel en succesvol team
Een bouwbedrijf voor uw vloerbekleding in Brussel en Zaventem.

Bent u een bedrijf of een particulier en zoekt u een efficiënte partner voor vloerisolatie In Belgïe ? Vertrouw dan de professionele en uitstekende diensten van Chapeaaz. Wij zijn een team van bekwame en ervaren werknemers die steeds kwalitatief hoogstaand werk leveren. Doe daarom op ons een beroep voor uw vloerbekleding in Brussel of Zaventem.

Vloerbekleding en bestratingswerken.

Ons bedrijf is gespecialiseerd in dekvloer- en bestratingswerken. Dit houdt onder andere in het bewerken van de bodem en plaatsen van tegels. Het kiezen van een goede vloerbedekking is absoluut cruciaal tijdens het bouwproces of uw renovatie. Zaken die u moet overwegen zijn bijvoorbeeld de thermische en de akoestische isolatie van uw vloer. Door de juist isolatie van uw vloer kan u de sfeer in de kamer totaal op punt brengen. Twijfel niet langer en profiteer van onze ervaring en ons advies.

Alle soorten vloerbedekking.

Chapeaaz werkt met alle soorten voerbedekking zodat er zeker iets bij zit naar uw smaak en budget: schuimcement, isolerende chape (zowel EPS als POLITERM), gespoten PUR... U noemt het en wij plaatsen het.

Neem contact met ons op via het contactformulier voor uw vloerbekleding in Brussel of Zaventem. Wij geven u graag vrijblijvend advies.

Contactgegevens

Inter'Acti
Lenneke Marelaan 18 54
B-1932 - Sint-Stevens-Woluwe


Tel.: +32 2 880 57 77
E-mail: interacti.sprl@gmail.com

BTW BE 0837.385.162

Chapeaaz | Chapewerken | Vloerbekleding | Metselaar | Renovatie bedrijf | Fotogalerij